30/11/2008

Kalas!


I går kveld dro vår lille familie på fest! Emma feira 30 årsdagen sin, og vi ville selvfølgelig være med. Gratulerer med dagen på etterskudd, Emmabelle* Jonathan synes det var fryktelig stas å være på besøk, og koste seg som et uvær. Det eneste aberet var at Elsa ikke var hjemme, men forhåpentligvis er det ikke så lenge til han får se henne igjen.


Therese viste seg å være et skikkelig husmoremne- rydda og vaska opp til den store gullmedaljen. Lillemann ble imponert! Det er ganske rotete og skittent hjemme hos oss for øyeblikket- noe mulighet for at du vil komme hit å ordne opp litt, Therese?!


Ikke noe mulighet for at det er detta som er faren til Jonathan! Det er noe med hårfestet som ikke stemmer..


Kaare satte på litt reggae, og da var det gjort- Jonathan ble frelst! Så i dag har vi måttet spille reggae hele morningen, og "danse sånn som Kaare gjør" som Jonathan pleier å si*


Disse to gutta måtte forlate festen tidlig for å leike tøffe dj `er på byen. Neste helg tar vi med oss Jonathan, og kommer dit dere spiller.


Vi kom alt for seint på festen (mye uforutsett som skjer når man har en liten baby), men ikke så seint at vi ikke rakk den sinnsykt gode maten Kimm og Emma hadde laget! Heldiggriser som kan spise rester i dag*


Jonathan ønsker seg en sånn sakkosekk som EE har!

1 comment:

  1. Phø! Jeg hadde det å supersosialt i helgen. Spiff og Zoki var her. Muffe , Krib ...vi spilte scrabble og drakk sodabrus hele lørdagen. Var bare så kult! Jeah!

    ReplyDelete