06/05/2009

Vår dag*


På vår daglige morgentur trilla Jonathan og jeg forbi Norway Says, og der viste det seg å være 30% på hele butikken..de skal desverre legge ned!! Vi måtte selvfølgelig inn å kikke, og klarte å plukke med oss en herlig liten hvit lekkerbisken fra Eames* Det var godt for Jonathan som er så glad i stoler;)
Ellers så har vi vandra rundt med Linn, blitt angrepet av en and og vaska leiligheten. Thomas og lillingen har også vært en tur på babysvømming, og det var like gøy som alltid*
Nå sover lille poden, og vi koser oss med fransk ost og italiensk vin. Ha en fin onsdagskveld*

3 comments:

 1. Hei! Du deler så fine bilder og øyeblikk med oss, veldig koselig blogg dere har ;) Og for en fantastisk liten pjokk, helt herlig! Jeg er også hjemme med barn, og det er som du sier - ikke så værst egentlig ;) Min lille frøken er litt større en din da, så vi håper intenst på barnehage fra høsten, tror hun er klar for litt mer stimuli enn hun får fra meg, hun blir snart 2 år.
  Skulle kanskje vært på både Norway Says og ROOM, de byr på mye flott begge steder... Men idag er Oslo rimelig våt og grå, så vi får se hva som skjer. Ha en strålende dag! Og fortsett med den fine insåirerende bloggen! Vårhilsen fra Ellen

  ReplyDelete
 2. *hei, ellen!
  så koselig kommentar fra deg! var inne på bloggen din å kikka- den var superfin- nydelig datter du har* titter nok innom igjen;)
  ha en knallfin dag i regnet*
  vigdis*

  ReplyDelete
 3. Deilig å høre at dere nyter livet til det fulle.
  Forventer forøvrig snart et foto med den nya jakka til mammaen din.

  Snakkes J-Man

  ReplyDelete