27/09/2009

*lampa over alle lamper...


...har flytta inn i stua vår! min vakre og utrolig oppmerksomme mann
kjøpte den til meg i bursdagsgave, - takk, takk, takk thomasen min*
og takk for alle koselige hilsner her på bloggen, det varma*
lille j sover, og nå skal vi kose oss med film og snop- fin søndagskveld
til alle*

9 comments:

 1. oioioi. Den fiiine lampa. Heldiggris!

  Og forøvrig, så fint dere har det i heimen. Ønsker meg de string-hyllene. I <3 it. Nydelig kombinasjon med de mot skinnstolen og den røffe tre-benken og stigen. Og lampa var jo bare prikken over i-en. Vis flere hjørner fra leiligheten!

  ReplyDelete
 2. Thomas fortjener diplom for å klare å overraske deg med den!! Og se hvor bra den kler leiligheten. Perfekt!
  Linn

  ReplyDelete
 3. ahhh! bursdagsgummistøvlene mine blekner i glansen av verdens fineste lampe! herrejemini så heldig du er! skriver under på diplomet til thomas... Ha en finfin dag, jeg har friiii og skal bare kose meg!

  ReplyDelete
 4. Så fint dere har innredet leiligheta. Hva heter lampa?

  ReplyDelete
 5. en-to-tre: takk for det!! føler meg veldig som en heldiggris, også;)
  vi elsker string-hyllene, og ønsker oss bare flere og flere*
  kanskje vi skal lage et "hjemme hos jonathan" innlegg, og vise flere hjørner fra leiligheten*

  bella linn: ja, han skal få en diplom! kanskje to til og med;) blir jo digg når du, monica, thomasen og jeg skal flytte sammen i et herlig hippi-kollektiv! da snakker vi real-life interiør!

  ingrid: gummistøvler eller lampe- bursdagspresanger er det beste uansett!! så deilig med fri-håper du koste deg* spennende å se bilder fra gravinga hos dere-gleder meg til å se hekkresultatet*

  elin: takk for det! lampa kommer fra Jieldè- sjekk jielde.com for flere varianter*

  vigdis*

  ReplyDelete
 6. Gratulerer med design lampe. Hørte den kunne strekke seg godt og bli høy. Fikk teften av å begynne å blogge selv så nå kan man følge med på mitt kjedelige liv her: http://hvemernemo.wordpress.com/

  mvh Nikolai Moe (FV)

  ReplyDelete
 7. jeg vil gjerne se mer fra leiligheten deres :D knallkul lampe altså, den kunne fint fått flytta inn hos meg :D ganske så misunnelig på string-hyllene deres også! de er nydelige!

  ReplyDelete
 8. Den stolen der er kjempeflott! Har sett den i en butikk (som er nedlagt) her i Bergen, og har navnet (på stolen) på tunga - men husker ikke hva det er. Kan du hjelpe meg? Tror kanskje den må settes på ønskelista min, sammen med String-hyller!

  ReplyDelete
 9. Paulistano heter den! Kom på at jeg hadde skrevet en sak om brasiliansk design for en stund siden, og der var denne stolen med - og mannen bak Paulo Mendes da Rocha.

  ReplyDelete