14/01/2010

*bowie!


her i huset er vi så glade i david bowie at vi må ha han med på
kjøkkenet når vi lager mat!
jeg sitter og syker meg opp til å begynne på bacheloroppgava mi-hardt å komme i gang!
tror heller jeg skrur bowie på fullt og gjør noe annet koselig i stedet. som å ommøblere,
eller kanskje bake rundstykker?! *

6 comments:

 1. Kuule Bowie! Orginalt og stilig å ha han med sånn!
  Hehe...kjnner igjen det med at alt annet blir mer interessant enn å skrive oppgave. Jeg er i full sving med ommøblering og rydding av alt mulig i steden for å gjøre det jeg skal. Til og med husvask er mer festlig... Lykke til!:) Klem Heidi

  ReplyDelete
 2. Hei! Nå er det lenge siden sist! Selvom det virker umulig, så må du prøve å nyte (den lille) friheten man har som student! Jeg savner det veldig allerede.. Full jobb gir lite rom for baking og Bowie på dagtid! Så jeg syns du skal kose deg istedenfor å skrive oppgave, ihvertfall idag!
  Og hvis du ikke er altfor busy i helgene fremover, så inviterer jeg snart på lunsj i vårt nye hjem! Klem Lisa

  ReplyDelete
 3. AI, så fint. En fargeklatt av en mann bak komfyren er jo perfekt! Ha en fin dag! Jeg sitter å sliter med masteroppgaven, og har mye mer lyst til å være hjemme, ommøblere, lage ferdig pute til deg;), bake og drikke kaffe. Vi må iallfall ta oss tid til det siste sammen en dag snart. Ha en super dag med mr. Bowie:)

  ReplyDelete
 4. Life on Mars - best song ever...tror jeg ;). I hvert fall sånn omtrent.

  ReplyDelete
 5. Hei på deg. Jeg synes bloggen din blir finere og finer jeg. Det er så gøy å se interiørbilder fra dere. Dere har jo så mye kult. Det gikk opp for meg at jeg har akkurat maken trearmet lampe, og har helt glemt å begynne å bruke den. Hmmm. Jeg har også Hang-it-all knaggen, og er også veldig glad i den, men jeg tror jeg må henge den et sted hvor den får henge i fred. Nå henger det en haug av jakker over den, og da synes den jo ikke. :))

  Jeg skal legge bloggen din inn i rollen min slik at jeg kan følge med litt bedre her inne. Gleder meg vilt til å se bilde av bokstavene når de kommer opp.

  Ha en fortsatt herlig dag. Klem Minmill

  ReplyDelete
 6. Heia Vigdis! Håper du endte opp med ommøblering mens rundstykkene hevet seg og bowie sang! Luksus å være hjemme sånn midt på dagen:) (selv om det kjipt å ha oppgave hengende over seg...)
  Var så koselig å se dere begge på lørdag!! Vidar hilser:) klemklem

  ReplyDelete