26/02/2010

*i don`t care if monday`s blue
....og så videre. jonathan og the cure sier det så knakende fint: it`s friday i`m in love!
jonathan er forelska i 123-johanne på bildet, som vi besøkte for et par helger siden. jeg er forelska i thomasen, thomasen er forelska i meg!
noen flere som er forelska denne fredagen?  fin fredag!

15 comments:

 1. Jeg og ! I familien min!

  Og litt i de to søøøte J´ene på bildet ;)

  ReplyDelete
 2. jeg er forelsket i solen :)


  Og i altfor mange mennesker rundt meg..hihi

  Håper dere får en finfin helg med fint vær, god mat,null stress og masse kos:)

  ReplyDelete
 3. Jeg er forelsket i min J som er i Hønefoss og ikke hjemme med oss. 12 dager er UTROLIG lang tid det, tenk på det dere, damer!!!

  GOD helg.

  ReplyDelete
 4. *fin fredag!
  jeg er seff forelska:)
  takk for kjekek hilsen ang gledelig. vi fortsetter med våre personlige blogger og:)

  ReplyDelete
 5. Å ja, jeg er kjempe forelsket!
  Hehe... :)
  Goooooood helg!

  ReplyDelete
 6. Jeg er håpløst forelsket i dattra mi.

  Å bare for å ha det sakt, jeg synes også det er eksotisk å ha rein i stuevinduene mine.

  ReplyDelete
 7. superforelsket i min flotte forlovede <3 nesten så det gjør vondt!

  ReplyDelete
 8. Ååå, jeg er så forelsket... I mann og datter og l*ørdager///// (de rare tegnene her er Matheas hilsen. Hun sitter på fanget og synes det er ulidelig interessant med blogging)

  Ha en nydelig lørdag med MASSE kjærleik Vigdis!!

  ReplyDelete
 9. Og 123-Johanne er forelska i Jonathan. Det er det ingen tvil om. Hun spør etter han og vil se på bilder av han. De to må snart få møtes igjen. Jeg er superforelska i Eirik. Akkurat nå litt ekstra mye. Vi nyter livet i en by hjertet mitt banker litt ekstra for. ( deilig med barnefri, men vi savner vår lillemor også. Tar oss i å snakke om henne hele tiden...)

  For et koselig innlegg og bilde. God helg videre fine du, han du er forelska i og lille kjekke J! Smask

  ReplyDelete
 10. Fredag er en fantastisk dag å være forelsket, men jeg tror den skikkelige "sommerfugler i magen" følelsen kom i dag med knallsol fra blå himmel, vindstille og varmegrader....DET er forelskelse det ;o))

  Herlig bilde av de 2 knuppelurene, så herlig når de er så små og koser seg sammen som om ingenting annet finns i hele verden ;o))

  ReplyDelete
 11. Hei søtnoser! Forelskelse må vel være noe av det beste som fins! <3 Jeg er forelska i Bettina, Bettina er forelska i meg og vi er forelska i Goldie Locks! ;oD *hihi* Vi sjekker trofast bloggen deres selv om vi er in the middle of nowhere i Brasil! ;o) Vi sender dere masse sol og varme fra Praia do Pipa! Mwah! <3 jeanette*

  ReplyDelete
 12. Jeg er forelska i et annet flott eksemplar fra Jarness-familien, selv om det ikke er fredag lenger. Skal si dere har gode gener å by på. Forresten, tusen takk for at vi fikk bo hos dere forrige helg, det er alltid like koselig! Snart skal jeg også prøve meg på de sagnomsuste kanelbollene. Fin mandag til alle tre!

  Puss fra Maud

  ReplyDelete
 13. *maud: ja, genene i familien skal det ikke stå på, for å si det sånn - hi,hi! kjempekoselig å ha dere på besøk;kom snart igjen! god bakst-ta litt ekstra smør i fyllet så blir de enda bedre*klem v

  ReplyDelete