16/05/2010

*søndag!

her hjemme henger to stykk bunader og en dress klare til bruk i morra. vi lader opp kropp og sjel for
en haug med is, pølser og brus!
nå skal lille j og jeg ta på oss hvert vårt forkle og sette kitchenaiden i gang; her skal det nemlig bakes eplemuffins*
i morra kveld trekker vi vinneren av mummikoppen, så hvis noen flere vil være med å konkurrere er det bare å trykke her!

4 comments:

 1. Det krølletrollet ditt er veldig søtt ;). Her hjemme henger foreløpig bare en bunadskjorte oppe. Mannen sin. Vilde på snart 14 ar uttalt: Jeg skal IKKE ha på bunad 17. mai - og man prøver å være klok og forståelsesfull tenåringsmamma og tenkte at dette er en kamp jeg ikke velger å ta. Og har svarte: Det er greit. I fjor valgte hun bunad, men MED Converse - for jeg mente at hun MÅTTE ha på bunadsko. I går kveld kom hun imidlertid svinsende ned i 1. etasje med bunaden på. Jeg tror jeg tar bunad allikevel jeg, mamma. Om det blir bunadsko eller Converse i år, gjestår å se. Om jeg holder VELDIG munn, blir det kanskje bunadsko ;). Jeg er litt i tvil om jeg skal trekke i bunad ettersom jeg skal være sammen med mormor på aldershjemmet når barnetoget går. Medandre ord. Jeg er ikke bunadklar ennå. Misunnelsesverdig ;).

  ReplyDelete
 2. Haha, morsomt bildet:)

  Ønsker deg en riktig god dag imorgen:)

  Klemmer fra Janne

  ReplyDelete
 3. Herlig bilde!

  Her skal det også strykes bunadsskjorter og diverse annet pentøy. Værutsiktene er elendige, men vi må vel ut en liten tur. Når man har barn må man liksom det.

  Ønsker dere en flott 17. mai med masse brus, is og pølser!

  ReplyDelete
 4. Oppskrift på eplemuffins please? :)

  ReplyDelete