16/07/2010

*på rømmen!


 

med to syke mannfolk i hus tar jeg beina fatt og løper ned på food story for å møte verdens beste marte en liten time. det er best å
utnytte tiden i mens sutrekoppene der hjemme sover! finnes det noe værre enn syke mannfolk?!(men de er jo selvfølgelig verdens beste også!!)

på bildet over var de absolutt ikke syke, men veldig friske og veldig opptatt av strømgjerdet som var foran den fine hesten på hytta.

3 comments:

  1. Så gøy å høre at dere er på vei inn i husjakt. Jeg er enig med deg i at det er liten vits i å male gulv når dere kanskje skal flytte likevel. Det er jo ikke alle potensielle kjøpere som liker malte gulv heller, så bare la dem være og bruk heller tiden på din lille søte familie. Jeg ofret hyttetur og kos med mine for å være hjemme i fred og male gulvet. Jeg mistet sikkert noen fine øyeblikk sammen med dem, men får ta det igjen nå når jeg begynner på ferien. Da skal jeg kose meg med ungene og fortelle dem tusen ganger hvor glad jeg er i dem, og styke over kinnene deres hele dagen. Guri, de kommer sikkert til å bli lei. :)))

    Kos dere videre i sommer. Klem

    ReplyDelete
  2. God bedring til de syke guttene dine! Vet godt hvordan du har det Vigdis..;) Bare å gi dem all pleie du kan så går det nok bra . God helg og stor klem fra meg!

    ReplyDelete