17/10/2010

*vi har runda......200 følgere på bloggen vår, og det skal snart feires med et lite blogglotteri! uten å røpe for mye, kan jeg si at premien blir noe fint
og inspirerende mellom to permer. nå skal vi ha disse fine nygifte på middag, og burgere står på menyen. fin søndagskveld!

4 comments:

 1. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 2. Tydeligvis har jeg ikke vært på butikken og handlet mat på noen dager - for jeg har ikke fått med meg den nyeste utgaven av Rom 123. Det bladet klarer jeg nemlig aldri å gå i fra når det kommer ny utgave. Grattis med reprotasje ;)! Så gøy! Gleder meg til å lese.

  Er det ikke herlig med barneord ;). SKRIV DE NED. Selv med tenåringer i hus er noen av ordene som ble "laget" for over et tiår siden i flittig bruk. Det har blitt familieord og uttrykk. F.eks tøppers = ketchup , slappe seg = hvile litt.

  Men når det er sagt - så sier tenåringer mye rart også. Datteren min omtalte seg selv som faktisk "mini-Geni" i dag - som forklaring til at hun ikke måtte lese mer til Mat og Helseprøva i morgen. Haha. Den må nok fram i konfirmasjonstala til våren ;).

  ReplyDelete
 3. Grattis med mange følgere! Nå får du en til;)

  ReplyDelete
 4. Hurra for over 200 følgere!

  ReplyDelete