24/11/2010

*mission toblerone!


her om dagen var det mistenkelig stille på kjøkkenet.
da vi tittet inn hadde lille j, som dere ser, dratt søppel-
bøtta bort til kjøleskapet, klatret opp og åpnet kjøleskaps-
døra - helt på egenhånd. hva tror dere han var på jakt
etter?! en toblerone, som han husket at jeg hadde puttet
inn der dagen før. "få sotelade, mamma - væsåsnill".
luringen!

17 comments:

 1. Herlig liten luring.... Her i huset brukes det en krakk for å komme til overalt.... Lærte fort at er det stille er det noe på fære ;)
  ha en fin uke
  klem victoria

  ReplyDelete
 2. Haha så herlig!:) Minne meg om min lille 2åring, han blei og veldig stille idag - då satt han i kjøleskape å drakk sjokomelk;)
  Di e så herlige di små altså:)
  Veldig kjekt å lesa inne på bloggen dåkkas, superkoselige!:)
  klem fra June:)

  ReplyDelete
 3. Fantastisk festlig bildeserie... Konfirmasjonsmateriale ;)

  ReplyDelete
 4. Herlige bilder av en handlingsrettet Jonathan med sans for god sjokolade!
  Gutta her hjemme kommer nok aldri til å glemme at de vant 2 kilo Toblerone på Liseberg sist desember. Åh, lykke!
  Ha en god kveld!
  Hilsen Kaspara

  ReplyDelete
 5. vi måtte binne tripp trapp stolen til bordet vi da eldstemann var 1 år - den heter jo trapp må vite - med den kom han opp på benken og prøvde å åpne overskapene - som var litt lange for at han klarte å bli stående på benken - et par nesten nesten episoder ble altså tripp trapp stolen bunnet fast til bordet...
  De er uttrolig gode disse små, sitter nesten aldri rolig guttene

  ReplyDelete
 6. Knis! Kasper er likedan, han har oppdaget at det er noe som heter sjokolade. Non Stop er favoritten, han kaller det "menammenam".

  ReplyDelete
 7. Hehe;)! Kjenner igjen den der ja:) Utroligste ting de klarer uten oss til stede (..og hvis målet er så fristende..).Søteste lykketroll du har:)

  ReplyDelete
 8. Hehe, jeg kender situationen :) Vi har også en køleskabslusker herhjemme, som kan spotte den mindste chokolade-rest ;)

  ReplyDelete
 9. Håper det ga uttelling. Hvem kan vel nekte det englebarnet en sjokoladebit når slike anstrengelser og kreativitet er oppvist?

  ReplyDelete
 10. Hei Vigdis =) Jeg har lest bloggen deres lenge, men først nå har jeg begynt å kommentere, hehe, håper ikke du blir lei :P
  Det dukka plutselig opp et par spørsmål jeg lurte på om du ville svare på: Hvordan får du bildene dine sånn som du gjør? (Innstilling på kamera, redigering o.l.) Og hva jobber du med? =)

  ReplyDelete
 11. *takk for koselige kommentarer!

  monica: blir absolutt ikke lei; kjempekoselig når du legger igjen noen ord:) når det gjelder bildene så er det litt forskjellig som blir gjort. de bildene som ser litt "retro" ut er tatt med hipstamatic funksjonen på iphonen. ellers så bruker jeg canon g10 eller g12 kamera når jeg fotograferer, og setter gjerne to eller flere bilder sammen i photoshop-er absolutt ingen spesialist;er helt nybegynner;). de fineste, proffe bildene og kollagene her på bloggen er tatt av thomasen, som er 1000 ganger flinkere enn meg. han bruker canon d5 (?) speilrefleks, og redigerer også bildene i photoshop. håper du ble litt klokere av det!

  jeg jobber forresten som sykepleier, på gastrokirurgisk avdeling.

  fin kveld til deg!

  vigdis*

  ReplyDelete
 12. Takk for svar Vigdis. Jeg er lærerstudent, og har bestemt meg for å slutte, så jeg prøver å finne ut av hva jeg skal bli :P
  Jeg ble absolutt klokere av svaret ditt, og skal prøve å bli flinkere til å ta bilder!
  Forresten har dere en så nydelig sønn, og både han og Billy ligner veldig på min 2-åring også =) Artig å se at det er flere foreldre som lar håret på gutta gro :)

  ReplyDelete
 13. Herlighet!! Så nyyydelig, og smart da :)
  Her går det også å sjokoladeelsk om dagen: loselage sier han hihi.

  ReplyDelete