19/03/2011

*rituale!
hver kveld før leggetid er det visse ting vi MÅ gjøre før jonathan kan legge seg. det ene er å kose i voksensenga. det innebærer
hopping, lesing og masse kyssing og klemming. det er den fineste tida i løpet av dagen, synes jeg! da får oppvask være oppvask
og skittne gulv være skittne gulv, og alt dreier seg bare om oss. på torsdag var thomasen på fotballtrening, så da fikk
marte være stand-in for ham; veldig koselig*

11 comments:

 1. Åh - det er så koselig å lese sånn tett. Nå har ungene mine på snart 15 og 14 begynt å nekte meg å lese høyt i senga. Kan du tenke deg noe slik!!!! Enda jeg har kjøpt et par nye bøker som jeg mente de ville like og greier. Jaja. Jeg får danse en slags fruktbarhetsdans og håpe at jeg får innmari mange barnebarn ;). Med tid og stunder vel og merke.

  ReplyDelete
 2. det ser ut som marte gjorde en fin jobb som stand-in! koselig bilde, og veldig viktig med gode ritualer og en nær og varm og myk avslutning på dagen. her leses det pippi på senga for tida, veldig gøy! god lørdag!
  *maria

  ReplyDelete
 3. Søt den lille hånden på brystet...

  ReplyDelete
 4. Helt enig!
  Kveldskosen er magisk ♡

  ReplyDelete
 5. Så koselig! Vi gjør nesten det samme, men moralen i Karius og Baktus er fortsatt litt uforståelig for en 2,5-åring (ånei, stakkars karius og baktus, tannlegen ødela huset deres!)

  ps. Mor og sønn er så like!

  ReplyDelete
 6. Ønsker dere en fin fredag og en god helg! :)

  ReplyDelete
 7. Å, jaaa ... SÅ koselig. Slik har vi det også. Og nå som pappa er i Paris har vi "familieseng" (Lillebrors ord;) Da sover Lillebror, Storebror og mamma sammen i mammas seng hele natten. Kjeeeempe-koselig!!

  KLEM KLEM
  Anette:)

  ReplyDelete
 8. Åååh nå savner jeg de små ungene kjenner jeg...ikke helt den samme kosen med 9, 11 og 16 åring ...

  Nyt det masse og kos dere så lange dere kan ;) Plutselig en dag er det over ...

  Herlig kosebilde !!!

  ReplyDelete
 9. dette bildet er bare helt fantastisk nydelig! For et koselig rituale dere har. Jeg har et liknende rituale hver morgen. Nydelig!

  ReplyDelete
 10. Så kos♥
  Vi har også kveldsritualer og det er ofte den beste tiden:)

  ReplyDelete