13/02/2012

*uke 20!

halvveis til mål i dag! da jeg var i uke 20 med jonathan var magen definitivt ikke så stor; den hadde i grunnen ikke begynt å synes
engang. så det er tydelig at magen kommer fortere andre gang. i alle fall hos meg! ha en fin mandagskveld, med eller uten bollemage*

8 comments:

 1. Søt mage ;). Ikke sant magen spretter fortere ut med nummer to. Jeg ble gravid 7,5 mnd etter første fødsel - og da sier det vel seg sjøl at den ikke hadde blitt seg sjøl igjen. Poff sa det mer eller mindre.

  ReplyDelete
 2. fiiiiin mage! Nå får jeg lyst på en selv :-)
  Jeg fikk også mye fortere mage andre gangen, da jeg var i uke 19 på ultralyd med førstemann gikk jo magen nesten mer innover enn utover. Ikke det samme andre gangen, så vi var sikre på at det var tvillinger :)

  ReplyDelete
 3. Wow, fin! Og ganske stor ja. Jeg synes etter å ha fått min graviditet på avstand at det er helt helt helt uvirkelig nesten at det vokser et lite menneske inni magen på folk. :)

  ReplyDelete
 4. Flott var du! Jeg er den som syns alle andre gravide er så fine og nette med små mager. Selv er jeg den som får mega stor mage og legger på med nærmere 30kg (gjort det 3 ganger nå)! Så vær stolt og vis fram den flotte magen! Mvh Maskinistfrua som legger seg til som følger:)

  ReplyDelete
 5. *koselig at du legger der til som følger, maskinistfrua! bare vent, kiloene raser nok opp snart; la på meg 24,5 kg da jeg gikk gravid med jonathan;)
  vigdis*

  ReplyDelete