06/06/2012

*for fire år siden...


...så vi sånn ut, og gikk og venta på at lille j skulle komme ut!


i disse dager ser vi ut som det her, og venter på at nurk nummer to skal komme ut.

spennende tider, vettja!

6 comments:

 1. Så fina bilder!

  Masse lykke til <3<3<3<3

  ReplyDelete
 2. Hei Vigdis,

  Jeg har tittet innom bloggen deres i ny og ne over noen år nå, men er ikke den som legger ifra meg så mange spor ;) I dag tenkte jeg å gjøre noe med det! Herlige bilder nemlig som minner meg om den gangen jeg selv spent ventet på min solstråle for fem år siden - gode minner :)

  Jeg blir stadig inspirert inne hos deg og finner energi og driv her inne som jeg ikke finner så mange andre blogger. Kanskje er det fordi jeg kjenner meg igjen? Uansett - i dag vil jeg rette en stor takk til deg og din skjønne familie for å gjennom ord og bilder minne meg på viktigheten av de små øyeblikkene i eget liv :) Tusen takk!

  ReplyDelete
 3. Så koselig. Vi er så veldig der dere er på de første bildene og nå fikk jeg en følelse av at tiden går så utrolig fort ;) Snart er det vel vi som blogger om nummer to.

  Men først fullt fokus på alt nytt og lille pjokken som kommer om 2 (muligens, men forhåpentligvis ikke 4) uker.

  Kirsti :)

  ReplyDelete
 4. Så fint gravid du er. Her er det 5 uker til termin og jeg må innrømme at jeg er temmelig lei. Skal bli godt å få det overstått! :)

  Jeg elsker stilen din og bilde inne hos NIB er bare helt smashing! :)

  ReplyDelete
 5. finingene. det er sikkert en helt spesiell tid dere går gjennom nå. og jeg er sikker på at det blir magisk. veldig fint skrevet om jonathan og mamma <3

  ReplyDelete