11/06/2012

*uke 37!


da har jeg runda 37 uker og er offisielt innenfor terminen. det vil si at hvis lillingen bestemmer seg for å komme ut nå, så vil den ikke bli regnet som prematur lenger. ganske så fantastisk å tenke på at det ligger en fiks, ferdig baby der inne som bare venter på å komme ut. jeg håper selvfølgelig at den skal ligge å godgjøre seg en stund til, men det er betryggende å vite at hvis den kommer nå så er det faktisk helt ok! heia lillingen vår; vi sees snart!

8 comments:

 1. Så fin magen er! Og jeg syns det blir spennende å se om det blir en liten bror eller søster :)Stor stas med ny bebis.

  Og bloggen har jo blitt veldig kul. Liker lay outen!

  Kirsti

  ReplyDelete
 2. Veldig lenge siden jeg har kommentert nå, men jeg koser meg med hvert eneste innlegg du poster.
  Magen din er utrolig flott!

  ReplyDelete
 3. Ingenting er som en gravid kvinne, så vakkert! Jeg savner magen, selvom det var gruvelig tungt. Liker bloggen din, fargerik og fine/klare bilder:) La meg som følger, selvfølgelig! Ses hos meg? lykke til med siste innspurt....har 2 gutter på 3 og 1 år, og er sykepleier som deg;)

  ReplyDelete
 4. Fantastisk fin mage! Jeg har fire barn og er egentlig veldig ferdig, men blir alltid litt misunnelig når jeg ser slike mager...!;)

  ReplyDelete
 5. Du er så fin! Og tenk at du har kommet til uke 37! Synes det er koselig å følge deg, da jeg henger rett etter i "gravidsporet". Fullført uke 33 idag, men fordi jeg blir igangsatt, så føder jeg om ca fem uker.

  Ønsker deg noen gode siste-innspurt-uker!

  Hilsen A.

  ReplyDelete
 6. Wow - for en KUL mage! Ingen gravide liker å høre det, men fytti så fødeklar du ser ut! :)
  Lykke lykke til, vi gleder oss til å høre resultatet om litt!

  AnnET

  ReplyDelete
 7. Så fin du er! Tipper du begynner å bli ganske lei og ganske klar for å snøre på deg skoene dine selv igjen ;-) Lykke til i innspurten!

  ReplyDelete
 8. du ser smashing ut :) for en flott mage!

  nyt siste tiden mot fødsel :)

  klem fra
  henriette

  ReplyDelete