19/07/2012

*en jente til i gjengen!


jeg må innrømme at det er fryktelig gøy å ha fått en liten jente inn i gjengen vår! misforstå meg rett; det er gøy å handle gutteklær også, men jeg kjenner at jeg klør litt ekstra i fingra etter å shoppe jenteklær til maria framover. det er jo så mye fint å velge i! som denne supersøte bodyen fra vossatassar. den er ikke å få kjøpt i butikk ennå, men neste sommer kommer vossatassar med en helt egen babykolleksjon, så det er bare å glede seg, vettja!

6 comments:

 1. Det skjønner eg veldig godt :) Eg er einaste jenta i vår gjeng, til og med kattane våre er hankattar. Men eg trives som guttemamma, så får eg krysse fingrane for at det kjem nokre nieser min veg ein dag.

  Eli :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei Eli! ja, å være guttemamma er jammen meg helt fantastisk!! Det må jo være fantastisk å være omringet av så mange karer;) * v

   Delete
 2. Det gleder jeg meg til - fine fargesterke klær !!! Hvor er stellematten din fra ? Den var kjempe fin !

  ReplyDelete
  Replies
  1. *ina: ja, det er bare å glede seg; kolleksjonen blir kjempefin! Stellematta er fra IKEA, og det blomstrete du ser er bare et håndkle som ligger oppå * v

   Delete
 3. Kjempe fin blogg.
  Sjekk gjerne ut min ny blogg :)

  http://fuggel.blogspot.no/

  ReplyDelete
 4. Takk :) kjempe fin og inspirerende blogg du har - gleder meg til klærne kommer ! Barn skal være barn og ikke små voksne ;)

  ReplyDelete