23/07/2012

*vår nye greie...


...er å la vogna stå hjemme, knyte på bæresjalet og gå en lang tur. maria får sove inntil meg og jeg får trimma med en fire kilos vekt på magen. en finfin kombinasjon som absolutt er å anbefale!

9 comments:

 1. Det er fantastisk. Bar min lille jente i flere mnd med meitai og bærejakke, hun var en liten vognnekter til hun var ca 4,5-5 mnd.

  ReplyDelete
 2. Så koselig. Vi jobber litt med sjalet. Veldig fint når han nesten sover- da elsker han det. Når han puttes nedi i våken tilstand derimot...

  ReplyDelete
 3. Hvilken sele er det og hvor kan en evnt få fatt i det, OG hvor lenge kan en liten en være i den om gangen? Har en babybjørn vi fikk av en i familien, kun testet den en gang i dag og han lå jo som en sekk nedi der og hodet hadde jo dinglet til alle kanter om jeg ikke hadde støttet det, hadde jo vært så kjekt å kunne gjør husarbeid på andre tidspunkt enn når alle er lagt eller gått en tur med knøttet uten å drasse på vognen i bakkene ;-p

  ReplyDelete
 4. Til michelle: Er du sikker på at babybjørnen er stilt inn riktig? Det er nemlig ulike "innstillinger" etter størrelsen (lengden) på babyen. Hodet skal ikke dingle, men være støttet av babybjørnen, hvis den er stilt inn riktig :-)

  ReplyDelete
 5. Kristin: Ja den var på det strammeste over alt hvor det kunne strammes inn :-) Oppe ved hodet kan det jo og strammes inn på hver side, men det var og på det strammeste.

  ReplyDelete
 6. *hei michelle!
  bæresjalet er av typen elastisk bæresjal og er kjøpt på nettstedet tettinntil.no.
  bæresjalentusiaster sier at så lenge sjalet er knytt riktig og barnet ligger rett så kan man bære så lenge man vil. babyen får ikke noe belastning, og hodet blir støttet opp av sjalet. jeg har ikke maria i sjalet i det uendelige, men 1-2 timer har jeg hatt henne der hvis hun sover godt.
  løp og kjøp, sier jeg!
  lykke til*

  vigdis*

  ReplyDelete
 7. Takk for tips! Han liker å bli bært, spesielt når jeg gjør husarbeid men er jo så tungvindt å gjøre alt med en hånd ;-) Skal kikke innom siden og se om jeg finner en for oss og, den virker jo super, og om han kan være i den i en til to timer om gangen så er jo det supert!

  ReplyDelete
 8. Bæresjal ser jeg er en fordel. Og så ser det så fint ut også, syns jeg. At ungen ligger så nært. :)

  Og så tenker jeg at det må være en fryd å kunne gå rundt i byen uten vogn. For det ser ut til å være et rent hlvte enkelte ganger for folk som skal inn og ut og att og fram med vogn! :)

  Oppdaget bloggen din i dag, så derfor blir det en del kommentarer fra meg plutselig. :)

  ReplyDelete
 9. Noen av de beste øyeblikkene er med barna i meitai eller sjal. Sukk<3

  ReplyDelete