06/09/2012

*en sikker vinner!


når jonathan har sine "jegvilikkespisenoenting"-perioder så er det en ting som alltid sklir ned, og det er ikke overraskende, pannekaker!
jeg har tidligere skrevet at jeg aldri lager noe spesialmat til ham når han har disse periodene, men innimellom når spisestreiken er på sitt verste, så hender det at familien vår spiser pannekaker litt oftere enn vanlig, for å si det sånn.
men pannekaker er jo godt, og når man bytter ut halvparten av hvetemelet med grovt mel så blir det ikke så verst sunt heller!

fin torsdag!

4 comments:

 1. Bra du har noe da som han spiser :) Pannekaker er jo kjempe godt ;)
  Er litt sånn her noen ganger også at mini er mat lei.

  ReplyDelete
 2. ...og hvis du har oppi noen opptinte klumper med frossenspinat (og klemmer ut vannet),og kjører det i blenderen - så vips, har man supersunne(uten at man smaker noesomhelst av spinaten), og kule, grønne monsterpannekaker!
  en slager her i gården:)

  (jeg pleier ofte å finraspe gulrøtter oppi også, smaker ingenting, og synes nesten ikke - men enda et hakk sunnere - og like godt med sukker eller syltetøy på;)

  ReplyDelete
 3. Hvis de voksne vil ha noe annet i pannekakene enn syltetøy, er det supergodt å surre løk, champignon og bacon sammen med creme fraiche og ha oppi. Krydres etter smak :)

  ReplyDelete
 4. så bra, klart vi kan lage noe dei liker ekstra godt litt oftere inni mellom :)

  her har vi og steikt pannekaker i dag med bacon :) nam nam .... godt for liten og stor det.

  Henriette

  ReplyDelete