14/09/2012

*fin fredag!


kjøleskapet er fylt opp. jonathan og thomas kom hjem med ikke mindre enn tre blomsterbuketter til meg. "fordi vi elsker deg", sa de!
pizzaen står i ovnen.
en fin fredag, vil jeg påstå !

3 comments:

 1. Åh som jeg liker disse bildene. Fin fredag til dere også!

  ReplyDelete
 2. Det høres ut som en bra guttegjeng, altså!

  Du, jeg tenkte på en ting - nå har jo heldigvis babyen min kommet, og jeg har lagt ut bilder av henne. Og så er det jo sånn at mange synes det er helt fullstendig riv ruskende galt å legge ut bilder av barna sine, enten om det er på blogg eller på facebook eller twitter eller hvor enn det måtte være. Har hørt at det er forferdelig å legge ut bilder av forsvarsløse barn. Jeg har ikke store motforestillinger, jeg er ikke så redd for internett. Synes noen ganger at det er de som bruker internett og sosiale medier minst som er mest redde. Hva er det verste som kan skje? Bør jeg kanskje fjerne babybildene? Ble veldig i tvil. Hvordan tenker du rundt dette? Kunne godt tenke meg å lese tankene dine rundt dette! Kanskje du har allerede skrevet om det, i så fall har jeg ikke fått det med meg :)

  Goood fredag forøvrig!

  ReplyDelete
 3. *heia åshild!
  spennende og ikke minst viktig tema du tar opp her. jeg har veldig mange tanker rundt akkurat det, så tenker at jeg skal sette meg ned mellom bleieskift og ammestunder å skrive et innlegg om det. blir spennende å se andres tanker rundt dette.

  fin søndag!

  klem v*

  ReplyDelete