09/11/2012

*fin fredag!


fredagsbilde uten pappa`n, som sneik seg på jobb før hanen gol (nå skal det sies at hanen på løkka ikke galer før i 0800-tida, men vi andre tre slumra lenge og det var mild sagt DIGG!).

vi byr på et bilde tatt med data`n i dag, og det er lille j som er fotosjefen. han er ekstremt opptatt av å fotografere om dagen, og han har fått seg sitt eget lille kamera som han fyker rundt med. et av prosjektene hans (og farens) er å ta et bilde av seg selv og den som legger ham hver kveld. det er så artig å se ham så engasjert i slike ting som både thomasen og jeg interesserer oss for, og det skal bli moro å se hva det lille prosjektet hans blir til.

ha en knakanes fin fredag, folkens!

6 comments:

 1. åh! hva slags kamera har han fått? vi vurderer å kjøpe et lite, digitalt til 4-åringen vår til jul.

  ReplyDelete
  Replies
  1. *hei Cecilia! Jonathan har arvet et gammelt Canon undervannskamera av meg, som da både tåler vann og en støyt (noe som er lurt hvis det skal håndteres av en fireåring!). akkurat det har gått ut av produksjon, men dette er tilsvarende: http://fotovideo.no/Produkter/Kompaktkamera/Canon/Canon-PowerShot-D20-12-1Mp--vanntett--and--st%C3%B8tsikret--GPS-129137-p0000151000.aspx
   lykke til med fotograferingen! Vigdis

   Delete
 2. så koslig :)

  god helg til deg og dine beste.

  Koslige bursdagsbilder nedenfor :)

  henriette

  ReplyDelete
 3. Dere er så nydelige.

  Mine er også veldig glad i å ta bilder, så her ligger det digitalkameraer overalt:-) De gamle som er for "old fashion" for ho mor, de passer perfekt til smårollingene:-)

  ReplyDelete
 4. Herlig når de blir så engasjert i noe :) Fredagsbildet er også et veldig kult prosjekt.
  Ha en fin helg!

  hilsen oss i Berlin

  ReplyDelete