18/12/2012

*kjært barn...


...har som kjent mange navn. denne lille skrulla (som på bildet over har dratt på seg en kjedelig øyekatarr) lyder for øyeblikket : mariabollen, lovely love, snurpetrut, lille peanøtt, lull og lall, snaskeguri og smelskling!

var det noen som sa noe om at man blir litt tussete av å omgi seg med en herlig baby dagen lang? det har ikke jeg hørt noe om..;)

har dere et (eller flere!) kallenavn på deres små?

16 comments:

 1. så fiiin :)

  Max har og mange navn, men som jeg sa til mannen i går, så vet jeg ikke om der er så veldig kjære. Elskling er jo koselig, men så følger Max'ern, MaxeLaks, Maskelasken, Mask, lille feit... Jeg tror vi må komme på noe nytt og kanksje peile oss litt vekk fra dette med rim. Men stort sett Elskling. Jeg gjentar det for ikke virke som er altfor dårlig forelder...

  ReplyDelete
 2. Jeg kaller min lille (runde) 1,5åring for "Kompa". Men det er bare i skjul. Pappan er ikke begeistret for kallenavn :P

  ReplyDelete
 3. syns det er herlig å høre mammaers koselige kallenavn, så begeistret er vi for våre små at vi gir dem personlige bonus navn:) Her går det i musungen og Bolla pinnsvin ;)

  ReplyDelete
 4. Min lille...ehh..er blitt 19 år, en lang, slank og flott ungdom om jeg kan være så ubeskjeden å si det selv ;) Uansett, han har fortsatt samme kallenavn som da han var liten, dvs. klompen, gullet, gullklompen, dunderklompen (han var usedvanlig tung da han var liten), skrukkefjes (har to sett med smilehull i ansiktet), sukkerklompen og mamma sin lille....
  Han finner seg helt greit i kallenavnene enda..... bare jeg ikke bruker de i offentlige rom ;)

  ReplyDelete
 5. Mange! Men for øyeblikket går det mest i Sjefa, altså;)

  ReplyDelete
 6. Snuskeruska Maria;)

  Ha en fin julefeiring dere skjønninger!

  Marit;)

  ReplyDelete
 7. enig! man blir helt tussete.. her går det i Ruskesara (ja, vi liker Ludde..), Snuppa, Tullemor, Solstråla, Gulltull, Lillesøster, Bollemor og Vesla.. for å nevne noen.. livet er herlig i denne bobla! :)

  ReplyDelete
 8. Ååååå, en skikkelig søtnos det der :-)

  Her er vi for tiden inne i en "tannbæsjperiode", så det nyeste kallenavnet er rett & slett "bæsjegutten"... ;-)
  Andre kosenavn er Andreas-gutten, kosegutten til mamma, vennen, lille venn og på hissige dager lille jalapeno..hehe ;-)

  ReplyDelete
 9. Så nydelig bilde av llle, vakre Maria <3

  Her i gården går det i Emilsen, Stompalumpan, Lillis, Minsten, Lillebror og Mister Nufiz (hehe - vi har et sånt familieord på de misfornøyde nuffe-lydene, skjønner du. Typ grynting og pesing på utpust med misfornøyd skru...).

  Herlig med kallenavn!

  ReplyDelete
 10. Nåååå.. for en liten
  søtnos :)

  Vi kaller bebisen vår for siklevally (hun sikler så fælt for tida) eller Ia Pia (hun heter også Maria og når tanteungen min på 2,5 skal si Maria sier han Ia.. er så søtt). Hvis hun er litt krevende kaller vi henne for lille terrorist... off for et grusomt kallenavn ;)

  ReplyDelete
 11. He he... kalle navn kan jo være herlig:)
  Jeg har mange til alle mine barn.

  ReplyDelete
 12. Så nydelig, men kjedelig med øyekatarr (det har Filippa og akkurat nå). Men kallenavn, ja! Pappan er kongen av kallenavn, så det er lille pipp, pippen, bollis (bollekinn!), pippelino, pippelyni (hvis hun har siklesmekka bak fram som en superhelt), og de mer sukkersøte som nussegull, elsklingselskling og lille hjerte. And there is more to come, tror jeg. Håper dere nyyyter adventstid (virker sånn!!) :)

  ReplyDelete
 13. Iben gikk under navnet bolla mens jeg var gravid, nå er det bølla, frøken Dings og lille Laastad!

  ReplyDelete