23/02/2013

*le office!


både thomasen og jeg bruker kontoret vårt mye, og jeg elsker at det er plassert midt i stua! tidligere hadde vi det på soverommet, men vi satt nesten aldri der; vi tok heller med oss laptopene våre inn i stua. sosiale som vi er så liker vi å jobbe og henge sammen samtidig. mye hyggeligere det, vettja!


6 comments:

 1. Så fint! (og ikke minst ryddig)! Jeg har kontoret i 2. etasje, så det ender alltid med at jeg sitter med laptopen i fanget nede i stua - ellers hadde jeg jo aldri sett mannen min! hehe

  ReplyDelete
 2. flott løsning! dere har det nydelig på alle vis, og virker som dere har fått utnutta alle kvadratmeterne maksimalt -- jeg er impnert!
  (sorry språknerding...men begrens gjerne bruken av ordet vettja, det blir litt "lissom" når det blir brukt for mye;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. *hei solveig!
   koselig at du liker det! ja, leilighetn har blitt mye mer kvadrateffektiv etter at vi pusset opp, og det trengs når vi er fire personer med masse ting.
   helt topp med tilbakemeldig på språkbruk! men jeg håper du kan holde ut med at "vettja" dukker opp i tide (og utide!), for jeg liker det godt og tror ikke jeg klarer å la være og slenge det på. it`s my thing;)
   ha en super dag!
   v*

   Delete
 3. åh, kjempefint. Hvor er lampa fra?

  ReplyDelete
  Replies
  1. *takk! lampa er en gammel luxo som jeg kjøpte på et bruktmarked for mange år siden. sjekk på loppis, finn, bruktmarkeder etc; jeg ser dem støtt og stadig til salgs.
   v*

   Delete