20/04/2013

*fin fredag på lørdag!

tegningene til huset inspiseres nøye av tre skjønninger og fem nylakkerte tær (dette kvalifiseres vel som et fullverdig familiefoto, eller hur?!)

i går var vi så opptatte med å signere huskontrakt (!) og feire det at hele "fin fredag"-innlegget gikk i glemmeboken. så derfor kjører vi en fin fredag på lørdag formiddag i stedet!

det begynner virkelig å synke inn at vi om ett år skal pakke sammen leiligheten og flytte inn i et helt hus! det er et "fiks ferdig hus", som jeg liker å kalle det, altså et hus der veldig mange valg er tatt for oss på forhånd. og akkurat det er jo på godt og vondt. godt fordi man ikke trenger å ta stilling til absolutt alt i byggeprosessen; noe jeg tror kan bli en smule slitsomt i lengden. og vondt fordi noen ting kanskje ikke kan bli akkurat slikt vi har drømt om. men kjenner jeg oss rett, så kommer vi nok til å diskutere oss frem til å bytte litt her og flytte litt her, og så blir det helt supert!
vi er uansett kjempeheldige som har mulighet til å sette i gang med dette prosjektet, og det beste er at vi får masse med boltreplass både ute og inne, og det skal bli så deilig for store og små.

dere der ute som har bygget, eller bygger hus; hva er deres erfaringer med en slik byggeprosess? har dere noen lure tips og triks, eller noen råd om hva vi absolutt ikke bør gjøre? del gjerne med dere, for vi er skikkelig nybegynnere på dette!

fin fredag (på lørdag)!

2 comments:

 1. Å bygge hus eller pusse opp store deler av huset/leiligheten høres ut som en krevende greie, må være utrolig mange ting å ta stilling til?

  Ønsker dere bare lykke til!

  Og tenk så deilig å få mye bedre plass. :)

  ReplyDelete
 2. GRATULERER med husprosjekt! Gleder meg til eg og min gjeng ein gang (kanskje) får guts nok til å kaste oss ut i nåkke lignande. Den tid den glede. Og utfordring. Lykke til! :)

  Er forresten forferdelig spent på kor dåkke om få dagar skal finne sol og varme! Fabulerer om å få til nåkken varme og familievennlige veker når superpappaen her i huset her skal ha sin pappaperm til høsten. Blir SÅ glad viss det viser seg at dåkke har funne ei super familieferieoppskrift som kan fønke for vår gjeng også ;)

  ReplyDelete