10/04/2013

*littlephant!


i går var maria og jeg på en liten workshop på lindex på karl johan der vi ble presentert for den nye littlephant kolleksjonen som er designet av den svenske illustratørene og designeren camilla lundsten.


den søte designeren selv var til stede for å gi oss tips til hvordan vi kunne lage morsomme ting til barnerommet! med på workshopen var blant annet også den søte motebloggeren polliani, den artige tv-personligheten johanna grønneberg og skjønneste med et lekent sinn.


jeg som ikke er så tålmodig med hobbyrelaterte ting var mest opptatt av den gode frokosten!


og klærne, selvfølgelig! denne herligheten fikk følge med hjem, og vi gleder oss veldig til at maria skal ta den i bruk når vi reiser til varmere strøk om nøyaktig 20 dager!

7 comments:

 1. veldig koselig å hilse på og for noen vakre barn du har :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. *veldig koselig å hilse på deg også, janka! enig med deg i at kidsa er vakre;) lille pjokken din var også virkelig til å spise opp! fin dag til deg*v

   Delete
 2. Herlige barneklær i kjempefine farger, så må nok innom Lindex å handle med noen barneklær til lillejenta mi :) Ha en fin dag!

  ReplyDelete
 3. Elsker Littlephant! Har hørt at noen plagg kommer til større jenter etter hvert, det gleder jeg meg til!

  ReplyDelete
 4. شركة تنظيف كنب بالمدينة المنورة
  يعرف الكنب بأنه من الوسائل التي تستخدم بكثرة كبيرة في المنازل والبيوت وأماكن العمل، لذا يحرص الجميع على أن تصبح نظيفة دائماً دون وجود الأتربة أو الأوساخ، ومن هنا يأتي دور أهم شركة تنظيف كنب بالمدينة المنورة فهي توفر لكل عملائها الكثير من خدمات تنظيف الكنب بالمدينة المنورة.

  ReplyDelete