03/05/2013

*fin fredag!

i går var det strålende sol og vi badet hele dagen, og i dag er det regn, vind og innedag som gjelder. men vi koser oss som et uvær, alikevel!


i dag våknet vi opp til et stormfullt koggala beach, og solen er erstattet med et skikkelig troperegn. men i og med at samtlige av oss ble en smule solbrente i går, så kan det være godt med en pause fra den sterke solen en dag. men vi har ipaden lastet full av artig barne-tv og vi har med oss gode bøker og spill, så jeg tror vi skal komme oss finfint gjennom denne dagen også. og kjenner jeg lille j rett, så kommanderes vi nok ut i badebassenget alle mann, til tross for både troperegn og vind.

fin fredag, folkens; med eller uten storm!

6 comments:

 1. Troperegn er kanskje vel så bra som vinterstorm med snø og iskald vind her i Bergen.. Krysser fingre for bedre tider i morra både her og der :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi, er det snø hjemme?! da foretrekker jeg litt troperegn;) håper det gir seg snart! * v

   Delete
 2. Herlig! troperegn er bedre enn 10cm snø og sommerdekk :)
  God ferie! GTJ

  ReplyDelete
  Replies
  1. *det er jeg enig i ;) takktakk, og håper sola kommer til Norge snart! her er det torden for øyeblikket, men varmt og deilig* v

   Delete
 3. For en fornøyd gjeng - krysser fingre for fint vær for dere fremover.
  Har nettopp "oppdaget" bloggen din, den virker veldig hyggelig, så deg
  vil jeg fortsette å følge :-) Hva er grunnen til at dere har valgt nettopp
  Sri Lanka som reisemål,spennende og litt utenom normalen (eller er det bare jeg som ikke følger med i tiden, kanskje?)
  Ønsker dere noen flotte uker med varme, barnelatter og mange gode opplevelser. Klem B.

  ReplyDelete
 4. *hei b! så hyggelig at du vil føle bloggen:) vi valgte sri lanka fordi vi hadde lyst på en litt annen type ferie enn en vanlig charterferie, og så hadde vi hørt så mye fint om dette landet. alt står til forventningene hittil, og det er helt supert å reise med barn her:) alle er så imøtekommende og vil gjøre alt for at barna har det bra! kan virkelig anbefales* v

  ReplyDelete