26/07/2013

*fin fredag!i og med at mann og barn fortsatt er på tur så lar et "fin fredag"-familiebilde seg ikke gjennomføre, men i stedet så byr jeg på denne finfine isspisende gjengen. 
gode venner er jo som kjent familie man velger selv, så i grunnen er det et lite familieportrett dette også.

håper dere alle får en super helg! her satser vi på at godværet fortsetter slik at vi kan ta en tur på stranda eller to.
hva er deres planer i helgen?

fin fredag!


3 comments:

 1. For en herlig gjeng! Det er så deilig å ha venner med barn på samme alder! :)

  Vi skal bade og grille i helgen (obligatorisk i dette været!) og jeg skal på girlsnight og feire en god venninne som fyller år!

  ReplyDelete
 2. Heisann! Først og fremst; kjempebra blogg!:)
  Jeg har en sønn på samme alder som Maria og lurer litt på om jeg skal kjøpe UV-drakt eller ikke.....ser at hun har det på seg på bildet, og lurer på din erfaring med det, er det unødvendig tull-holder det med solkrem, eller har det noe for seg?

  ReplyDelete
  Replies
  1. *takk, så hyggelig at du synes det!
   personlig synes jeg at det har noe for seg. jeg har veldig respekt for solen, og ønsker ikke eksponere den skjøre babyhuden for alt for mye sol. derfor bruker vi uv-drakt når hun bader eller sitter og leker i sanda i direkte sollys, og så får hun sitte i bleia når hun oppholder seg i skyggen. og så bruker jeg alltid faktor 50 på henne; uansett om hun har drakten på eller ikke. har lest en del tester i det siste som sier at uvdrakt ikke beskytter, og det kan jo kankje være, men den beskytter uansett mot direkte soleksponering. men man kan jo også bruke langarmet body med solfaktor på huden også. v

   Delete