12/08/2013

*middag!1. hjemmelaget pasta bolognese med fetasalat / 2. fiskepinner og potetsalat / 3. hjemmelaget pizza med rødløk og cherrytomater + salat / 4. greske kjøttboller, tzatziki, båtpoteter og gresk salat / 5. pølse i lompe "to go" / 6. vegetargryte med kikerter, masse grønt, rosiner og kanel / 7. speilegg.

da fortsetter jeg med "prosjekt middag"!
forrige uke var litt crazy bananas her i gården, med barnehageinnkjøring, mange planer og uforusette ting som skjedde, så et par av de planlagte middagene gikk ut og ble erstattet av enklere løsninger som pølse i lompe og speilegg. men begge delene funker som et uvær i en hektisk hverdag!
ukens høydepunkt på matfronten var vegetargryta med kikerter. det er en gryterett vi lager relativt ofte, og den er bare supergod! oppskrift kommer.
ellers så har jeg veldig lyst til å prøve meg på både taco-krydderet til dida og søtpotetlasagnen til mona denne uka; begge delene ser helt knall ut!
takk til dere som la til linker under forrige middagsinnlegg - håper dere fortsetter denne uken, og at flere også blir med!
og fortsett gjerne å hashtage matbilder på instagram med #vigdismiddag - det er virkelig til stor inspirasjon.

god middag!3 comments:

 1. Hei

  Artig med matinnleggene dine :) Veldig fin blogg du har. Håper du kan legge ut den oppskrifta på butterchicken som du posta for en stund siden. Jeg ser at dere lager pizza ganske ofte og dere er flinke å vareiere pizzafyll. Hadde vært fint om du kunne ha et pizzainnlegg :)

  ReplyDelete
 2. Åh så masse godt! Jeg digger disse innleggene, det er masse inspirasjon å hente både hos deg og andre:-) Godt tiltak!

  ReplyDelete
 3. Brilliant! This would certainly be included in my weekly menu. Thanks for sharing. Got my eye on your next posts.

  ReplyDelete