14/09/2013

*fin fredag (på lørdag)!


det er ikke alltid like enkelt å samle denne gjengen på ett brett, men i dag morges mellom klesvask, morgenlur og gamle "newton"-episoder på ipaden, så klarte vi å stå stille et lite øyeblikk for det ukentlige familiebildet.

etter en lang og fullspekket uke så går det i slow motion her i dag, noe jeg tror alle fire setter stor pris på. ingen konkrete planer er lagt, annet enn å kjøpe lørdagsgodt og lage lørdagspizza
noen dager er det så innmari digg å bare være hjemme, eller hva?


13 comments:

 1. Herlig med familiebilde :-) Blir full avslapping hjemme her ikveld også. Ingenting som er bedre enn en fin hjemmekveld :-)

  Kos dere masse!

  ReplyDelete
  Replies
  1. *takk, reidun beate! helt enig - det beste er en deilig hjemmekveld:)

   Delete
 2. Så fin tradisjon dere har med ukentlig familiebilde.

  Vi har også en slik helg; rolig, ingen spesielle planer - digger det!

  ReplyDelete
  Replies
  1. *ja, jeg liker den tradisjonen! gøy å følge med på hvordan vi forandrer oss fra uke til uke (mest kidsa, selvfølgelig!), og gøy å se tilbake på hva vi holdt på med den og den uka:) ikke alltid vi får til å forevige oss hver uke, men prøver å fa skvisa inn et familiebilde hver fredag:)
   *v

   Delete
 3. God helg til den fine familien;)

  marit

  ReplyDelete
 4. Så koselig bilde:) men hva legger du i MASSE olivenolje? Er det ca 2 dl eller nærmere 5 dl? Skjønner jo at det er ca mål, men lurer for å få ev viss pekepinn :k)

  ReplyDelete
  Replies
  1. *takktakk! ja, hva legger jeg i masse? jeg er jo så dårlig på mål..men en real dæsj er det! si at på en pizzadeig med 4,5 dl mel så blir det kanskje litt over 1 dl olje. jeg tar i alle fall så mye at deiligen blir helt smooth og blank og lett å jobbe med:)* lykke til!

   Delete