06/11/2013

*bygg reis deg!


huset vårt 2/11-2013.

i helgen snek thomasen seg en liten tur ut av "sykeheimen" for å se hvordan det sto til på tomta.
med huset vårt hadde det ikke skjedd så mye, men det bygges jo tre tomannsboliger på et tun, og med de to andre husene hadde det skjedd en god del!
så ved å se på dem, så vet vi hva som kommer til å skje med huset vårt i løpet av uka.

vi flytter jo ut av byen med et par av våre beste venner, og det øverste bildet er av huset deres. bilde nummer to er deres utsikt mot huset vårt. her blir det to hus tett i tett, og jeg vet det kommer til å bli helt fabelaktig!

det å flytte ut av byen sammen er noe vi har snakket om i lang tid, og jeg er så glad for at vi endelig får satt drømmen vår ut i virkelighet. ved å velge og flytte til samme område sammen med noen man er glade i og kjenner godt, så tror jeg at man legger opp til en veldig god fremtid for både barn og voksne. noen av planene våre ved å flytte slik er å ha felles middager et par dager i uka (tenk så digg, og ikke minst tidsbesparende, å slippe og lage middag etter jobb en eller to ganger i uka, og bare løpe over til naboen å slå seg ned!), hjelpe hverandre med barnehagehenting/levering og ha felles hageredskaper/verktøy og liknende (her er det potensiale for å spare mye penger!). og det beste av alt; både vi og ungene har kvalitetstid med venner bare et steinkast unna!
selvsagt kan man få det slik i et nytt nabolag der man ikke kjenner noen fra før også, men personlig liker jeg tanken på å flytte sammne med noen som betyr mye for meg.

hva tenker dere om å flytte så tett sammen? høres det koselig ut eller ville dere begitt dere ut på egenhånd når dere først skulle flytte?

ha en fin onsdag!

1 comment:

  1. I farten har jeg et råd: Pass på at plassering av sikringskapet, "skapet" for vannrør-i-rør, filterdøra for ventilasjonsanlegget og stikkontakter ikke ødelegger muligheten for å ha overskaper på vaskerommet. Sånt kan feks plasseres bak en dør.

    ReplyDelete