07/03/2014

*fin fredag!

camilla, caroline (vår kommende nabo i det nye huset!), meg og martemor. en smashing gjeng, spør du meg;)

planen min er å ta opp igjen "fin fredag familieportrettene" våre, men før vi kommer så langt så byr jeg på denne fine gjengen i stedet. gode venner er gull, og disse finfine damene står mitt hjerte så nær, så nær.

bildet er fra boklanseringen av "mammarådet". hvis dere synes jeg ser en smule stolt ut på bildet, så er det fordi det er akkurat det jeg er også! jeg synes det er så stort å ha fått lov til å være med på og gi ut bok, og jeg er så spent på om noen av dere har lest den?
hva synes dere i tilfelle?

dersom dere ikke har skaffet dere et eksemplar ennå, så synes jeg dere enten skal løpe ut i regnet å sikre dere et hos nærmeste bokhandel, eller klikke dere inn her for å kjøpe den. og dersom du ikke orker å ikle deg fullt regnkostyme for å kjøpe boka, så kan du få den som e-bok her

ønsker dere alle en nydelig helg, med eller uten "mammarådet" i henda.

fin fredag!

ps! tusen takk for alle tips om hva jeg kan skrive litt om her på bloggen. jeg kjenner at jeg er klar for å trappe opp på bloggingen igjen:)

3 comments:

 1. flott bukett! jeg har ennå ikke fått fatt i boka, men har snart bursdag, så da tror jeg den må være på ønskelista. :)
  god fredag til deg og dine!
  klem fra maria:)

  ReplyDelete
 2. Så koselig bilde! Stolt av deg <3

  ReplyDelete
 3. Sprint's 2011 Annual Report and 2012 Q1 10-Q Report
  Nokia's key business performance replica watches uk indicators have shown that Nokia is rapidly regressing as a company. Nokia's mobile device volumes peaked in 2008 then saw a steady replica handbags downward drift from 2009 to 2011 and collapsed in Q1 2012. Furthermore, Nokia's volumes for its relatively lucrative smartphone replica wathces devices have sunk like a stone since 2010, suffering a 25% decline in 2011 and a 51% decline in Q1 2012 for good measure.

  ReplyDelete