27/03/2014

*finn-kode 47345265!

da ligger vårt kjære hjem ute for salg, og her har dere en sneak peek på noen av bildene i annonsen. har dere lyst til å sjekke ut hele greia så trykk her!
visningen er førstkommende søndag - løp og kjøp (eller tips en venn!).

fin torsdag!

6 comments:

 1. Utrolig kul leilighet altså!!
  Og jeg elsker Grünerløkka, bodde der som liten... mange minner:)

  Er det string hyller du har flere steder i huset?
  Kule:)

  Lykke tili med salget!!

  ReplyDelete
 2. Elsker den lilla boksen på soverommet! Det var det kulaste i heile leiligheta, den skal eg hugse når vi no snart skal pusse opp soverommet vårt:) Men kva er inni boksen? Kva bruker de det arealet til?

  ReplyDelete
 3. Sprint's Premium Data charge of $10/month prada handbags is less than its national competitors AT (T) and Verizon (VZ). Furthermore, AT and Verizon are taking steps to eliminate unlimited data for rolex replica existing customers after taking away unlimited data for new clients.

  ReplyDelete
 4. Åh, for en nydelig leilighet dere skal selge! :) Jeg viste bildene til mannen og argumenterte for av jeg ønsker meg hvite gulv og hvite vegger i vår neste bolig (men mye farger i innredningen), hihi. Så spørs det om jeg klarte å overbevise han eller ikke ;)

  Håper dere får ei fin påske.

  Klem

  ReplyDelete
 5. I am greatly weighed down by your opinions for that specific tale. A additional deeper and staged expertise could well be very fine for me
  davia leather
  new game kids
  toko jaket kulit murah di garut
  jaket kulit asli domba
  jaket kulit jakarta
  jaket kulit

  ReplyDelete