19/06/2014

*mer tid sammen med de jeg er glad i - ja, takk!


//innlegget er skrevet i samarbeid med lilleborg og plusstid

jeg vet at mange misliker ordet "tidklemma", og helt ærlig så skulle jeg ønske at det ordet ikke eksisterte i mitt vokabualar. langt mindre at vi for øyeblikket lever midt i dette fenomenet av alt for liten tid og alt for mye å gjøre. 
men det gjør vi, og i stedet for å kjempe i mot tida , så har vår løsning blitt å jobbe med den. for oss handler det om prioriteringer og planlegging, og om å klappe oss selv på skulderen i nye og ne, og rose oss selv for at det vi gjør er bra nok.

ja, jeg skulle selvfølgelig ønske at vi lagde maten fra bunnen av hver dag med bare økologiske ingredienser, men det gjør vi ikke. innimellom gjør vi det, men vel så ofte blir det kjappe løsninger som pølse i lompe og ferdigpizza. for da får vi bedre tid til andre ting; som å leke, gå tur eller gå på kino.

jeg skulle også ønske at hjemmet vårt til en hver tid så ut som en blendareklame uten hybelkaniner, leverposteiflekker og fingermerker på alle vinduene. men det gjør det aldri, for vi prioriterer heller å krølle oss sammen i sofaen å se på "brannmann sam", bygge lego eller å henge med vennene våre.

nå er det nå en gang sånn at det er ikke noe koselig å bo i en svinesti, og vi foretrekker å ha det noegenlunde ryddig og rent rundt oss. men sanneheten er at det ikke alltid er like lett å presse inn tid til både husvask, kvalitetstid og middagslaging i en travel hverdag. men med litt planlegging og noen gode tips, så er det fullt mulig. 

plusstid er lilleborgs klubb for husstander i norge med spesielt fokus på småbarnsfamilier og gravide.
plusstid bringer gode råd og nyttige tips som gjør deg i stand til å utføre mange av de hverdagslige oppgavene enklere, mer effektivt og kanskje riktigere. 
tiden du sparer kan du bruke sammen med familien eller til å ta vare på deg selv.

magasinet plusstid sendes 3-4 ganger i året, og ofte følger det med vareprøver på lilleborg sine nylanseringer. plusstid er gratis for medlemmer. 
på www.plusstid.no finner du gode tips og råd, artikler og du kan spørre eksperter og diskutere med andre medlemmer.

du melder deg enkelt inn på nettsiden, og
 akkurat nå kan du være med i trekningen av 1 års forbruk av blenda til en verdi av 1000 kr, 1 års forbruk av vaskeprodukter fra jif til en verdi av 2000 kr eller et gavekort fra polarn o. pyret til en verdi av 2000 kr.

jeg har akkurat meldt meg inn - gjør det du også, da vel!
2 comments: