30/08/2014

*i`m loving it!

spiseplassen,  med den deilige sittebenken, har blitt et favorittsted i huset. nå venter vi bare på en tre meter lang pute til å sitte på så blir den helt perfekt!

 
jeg elsker å bo i det nye huset!
jeg elsker at vi fire er i gang med å skape oss et nytt hjem sammen, og at vi sakte men sikkert bor oss inn og finner ut hvordan vi skal bruke all plassen vi plutselig har fått.
som jeg nevte i dette innlegget så innreder vi etter "slowly getting there"-metoden, og noe sier meg at det kommer til å ta lang tid før vi er skikkelig i orden!
 men rom ble som kjent ikke bygd på en dag, og det blir jammen meg ikke et hjem heller. 
men det viktigste for meg er uansett at dette huset føles som hjemme, og det gjør det virkelig, og har egentlig gjort det helt fra starten. 
bare jeg har de to krøllebøllene mine og min fine mann ved min side så tror jeg (nesten) at jeg kunne bodd hvor som helst.

fin lørdag!

6 comments:

 1. Vet ikke om "ordspillet" ditt var bevisst, men uansett så fikk omskrivingen Roma/Rom gjort til rom/værelse i forbindelse med å skape et hjem meg til å trekke på smilebåndet.
  Var det meningen så var det fiffig, og var det en glipp så ikke si det :))))
  Kul kåk forresten.
  Beste hilsner
  Lene

  ReplyDelete
 2. oops, nå så jeg at du har droppet store bokstaver hele veien!! ikke fiffig, ikke et glipp, men en morsom tilfeldighet mao ;)
  Nyt aftenen
  Lene

  ReplyDelete
 3. hei! hva slags benk er det dere har her? er det kjøkkenskap? nydelig uansett!

  ReplyDelete
 4. Det du sier her høres veldig riktig ut - at et hjem ikke bygges i en fei.

  Godt å høre at dere er på plass i det nye huset!

  ReplyDelete
 5. Taking a great deal more of Adipex-P will not make it far more helpful and can result in major, daily life-threatening facet results.Cheap Adipex no prescription.....Cardsharing Server

  ReplyDelete