14/10/2014

*what`s new?


innimellom jobb, skole, barnehage, lekser og fotballtrening så rekker vi også å fikse litt i huset:


1. ny sengegavel i bjørkefinér.
2. vi holder på å teste ut hvor sofaen skal stå. akkurat nå synes vi det er topp å ha den stående midt i rommet. denne gule lille saken kommer fra ikea, og fungerer som "ventesofa" inntil den nye sofaen kommer.
3. hvite vegger på jenterommet står klare for ny tapet.
4. skyvedørsgarderoben på soverommet har blitt pyntet med instagrambilder.

for hyppigere oppdateringer på interiørfronten: følg meg på instagram, da vel!
 @vigdisreiseter heter jeg der.

13 comments:

 1. Hei! Hva har dere brukt til sittebenken? Er det kjøkkenskap eller hva? Veldig fin! Vil lage lignende selv, m er rådløs!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Goddag, jeg er Josef Lewis. En anerkjent, legitim og akkreditert utlåner. Vi gir ut lån av alle slag på en veldig rask og enkel måte, Personlig lån, Billån, Hjemslån, Studentlån, Bedriftslån, Oppdragsgiver, Gjeldskonsolidering. etc

   Få godkjent for en bedrift eller personlige lån i dag og få penger innen samme uke av søknaden. Disse personlige lånene kan godkjennes uavhengig av din kreditt og det er mange glade kunder å sikkerhetskopiere dette kravet. Men du vil ikke bare få det personlige lånet du trenger; du vil få den billigste. Dette er vårt løfte: Vi garanterer Den laveste prisen for alle lån med gratis sikkerhetsfordeler.

   Vi streber etter å gi et positivt varig inntrykk ved å overgå forventningene til kundene mine i alt jeg gjør. Vårt mål er å behandle deg med verdighet og respekt, samtidig som du yter den høyeste kvaliteten i tide. Ingen sosial sikkerhet Antall kreves og ingen kredittsjekk kreves, 100% garantert. Vennligst svar umiddelbart ved å bruke detaljene nedenfor hvis du er interessert i et lån og være fri for svindel ..

   E-post: progresiveloan@yahoo.com
   Ring / WhatsApp: +16626183756
   Nettsted: https://progresivefunding.wordpress.com   Delete
 2. *så koselig at du liker benken! den er laget av kjøkkenskuffer som er satt på sokler for å få riktig sittehøyde. i disse dager holder vi på å lage sitteputer og rygglene til benken, så nå skal den bli skikkelig god å sitte på:)* vigdis

  ReplyDelete
 3. Herlige farger på bildene dine, og veldig kul "ventesofa! Nå er de ikke lenge til vi overtar nøklene til vårt hus og skal begynne å legge gulv, sette opp kjøkken, male ++ Blir spennende! :)

  ReplyDelete
 4. Herlig. Er så fint å følge med dere på instagram der dere er "borti veien". Syns det er kjempegøy å starte på nytt i nytt hus. begynner å komme på plass her og. Håper vi nå er ferdige med ørten sykerunder på eldstemann. Klør i fingrene etter å bli ferdig med resten av huset ;)

  ReplyDelete
 5. That is an extremely smart written article. I will be sure to bookmark it and return to learn extra of your useful information. Thank you for the post. I will certainly return.

  ReplyDelete
 6. It was very useful for me. Keep sharing such ideas in the future as well. This was actually what I was looking for, and I am glad to came here! Thanks for sharing the such information with us.

  ReplyDelete
 7. Trenger du en rask lån? Vi tilbyr lån på 3% rente. Vi gir ut personlige lån, auto lån, boliglån, landbruks lån, business lån. Vi gir ut beløp mellom $ 5000 til $ 20 millioner dollar. Nedbetalingstid er mellom 1 til 25 år. For å få mer informasjon: zionloanfirm.ltd@gmail.com

  ReplyDelete